Afvallen, Simpel en effectief – de enige waarheid

Afvallen, Simpel en effectief – de enige waarheid

Om gewicht te verliezen, moet je minder calorieën eten. Maar dat betekent niet per se dat je minder moet eten.
Je kan gewoon lekker eten… zolang je het maar verstandig doet

Maar wat is dan het grote geheim…?

Het hele grote geheim is niet zo bijzonder beste lezers, we laten ons allemaal helemaal gek maken door de afslank industrie.

Het geheim zijn gewoon de vezelrijke producten (duurt lang om te verteren), vezelrijke producten vullen de maag. Er is niets magisch over, maar de gewicht-verlies resultaten spreken boekdelen.

Vezelrijke zwaargewichten zijn onder meer:

Fruit en groenten – Geniet van hele vruchten (aardbeien, appels, sinaasappels, bessen, nectarines, pruimen), groene salades en groene groenten van alle soorten.
Beans – Selecteer bonen van welke aard (zwarte bonen, linzen, spliterwten, pinto bonen, kikkererwten). Voeg ze toe aan soepen, salades en voorgerechten, of geniet van ze in een stevige schotel
Volle granen – havermout, bruine rijst, volkoren pasta, volkoren of meergranen brood, en popcorn.
Focus op vers fruit en groenten.

het grote geheim van afvallen

Focus op fruit en groenten
Het tellen van calorieën en het meten van portiegroottes kan snel vervelend worden, maar je hoeft niet een boekhoudkundige te zijn om van verse groenten en fruit te genieten. Het is over het algemeen veilig om zo veel te eten als je maar wilt (gezond)

Het hoge water en vezelgehalte in de meeste verse groenten en fruit maakt ze moeilijk om te te veel van te eten. Je krijgt al snel een vol gevoel.
Eet groenten rauw of gestoomd, niet gebakken of gepaneerd en bewerk ze met heerlijke verse kruiden en specerijen of een beetje olijfolie of kaas voor de smaak.
Noten en kaas toe voegen aan salades, maar overdrijf het natuurlijk niet. Gebruik low-fat salade dressings, zoals een vinaigrette gemaakt met olijfolie.
Kwak een beetje minder graan in je ochtend bakkie om ruimte te maken voor een aantal blauwe bessen, aardbeien, of gesneden bananen. Je zal nog steeds genieten van een volle bak, maar met een veel lagere hoeveelheid calorieën.
Verwissel soms het vlees en kaas van je broodje met gezondere vegetarische keuzes zoals sla, tomaten, spruiten, komkommer en avocado.
In plaats van een calorierijke snack, zoals chips en dip, probeer baby wortelen of selderij met hummus.
Ga niet overhaast te werk maar geniet van alle lekkere hapjes zoals hierboven beschreven.

Wij beloven je…. deze zomer gaat anders worden!

Met vriendelijke groet,

Gezond Afvallen.info

0 Comments

Geef een reactie

CONTACT

Voor vragen.... Stuur een berichtje

Sending

©2018 Powered by Jotmardrisep

Disclamer For Gezond Afvallen.info - Tips, Ervaringen & Reviews

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: