Waarom is het moeilijk om af te vallen ?

moeilijk om af te vallen

Lastig om gewicht te verliezen

Als je ouder wordt, wordt het moeilijker en moeilijker om op het juiste gewicht te blijven.

New York plastisch chirurg B. Aviva Preminger, MD, zegt: “Met de leeftijd, is er een afname in de fysieke capaciteiten, die leidt tot een vermindering van onze stofwisseling.” Het wordt moeilijker je ideale gewicht te houden met lichaamsbeweging, zodat spiermassa verloren gaat en calorieën niet zo snel en efficiënt verbranden

Er is ook een afname van je groeihormoon, testosteron en oestrogeen niveaus, die metabolisme vertraagt ​​en ertoe kan leiden dat vrouwen zwaarder worden.

Overgang

Vrouwen hebben de neiging te worstelen met de overgang naar de menopauze en het metabolisme vertraging die het meebrengt. ”

Maar dat is niet de enige reden waarom het moeilijk wordt om af te vallen.

Je hormonen spelen een grotere rol in de opslag van vet dan u misschien denkt. “Er zijn receptoren op elke vetcel die worden beïnvloed door hormonale invloeden (menstruatie, zwangerschap en menopauze) gedurende het hele leven van een vrouw die ervoor zorgen dat vetcellen  zwellen of krimpen”,

“Het hormoon oestrogeen is prominent aanwezig in het lichaam, vooral in de vruchtbare jaren. Al s gevolg, daarvan worden vetcellen in de onderbuik en heupen meer beïnvloed door oestrogeen, die vet veroorzaken worden opgeslagen in deze gebieden. ”

Zelfs als je dieet en sport, is het belangrijk om het dieet ratio oefening te begrijpen.

 

misverstanden gewicht verliezen

Een van de grootste en meest voorkomende misverstanden in het proberen om gewicht te verliezen en snel af te vallen is: hoeveel & hoe vaak voedsel je moet eten en hoeveel je moet trainen.

Ik zeg altijd maar zo,

De hoeveelheid vet je lichaam hangt grotendeels af van wat je in je mond stopt; de overige 25 procent van fitness en een gezonde levenswijze.

U kunt calorieën verbranden met cardio, wandelen, fietsen, maar veel mensen eten genoeg om hun lichaam vol te tanken met grote hoeveelheden calorieën gedurende de dag. Of, ze eten meer dan het aantal verbrande calorieën, die daarna niet in een tekort voorzien in calorieën die nodig is om vet te verliezen. “. De beste manier om erachter te komen hoeveel calorieën je moet eten en  welke voedingsmiddelen te eten, is een juiste dieet plan.

Een goed Dieet Plan is vaak een evenwichtig dieet waarin gezonde voeding centraal staat. Denk aan verse groenten, veel fruit, vis, mager vlees, granen en noten….

En Wanneer je wilt afvallen met sporten, wil je natuurlijk resultaat zien. Helaas laat het gewenste resultaat vaak op zich wachten.

Let op: er worden veel fouten gemaakt bij het sporten, vooral ouderen moeten daar goed bij oppassen, zie:

VEEL GEMAAKTE FOUTEN BIJ AFVALLEN MET SPORTEN

 

Let dus goed op als u snel wilt afvallen!

 

0 Comments

Geef een reactie

CONTACT

Voor vragen.... Stuur een berichtje

Sending

©2018 Powered by Jotmardrisep

Disclamer For Gezond Afvallen.info - Tips, Ervaringen & Reviews

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: